Ildsjæle og eksperter der brænder for sagen

Hvad er styrkerne i Dahl & Kjærgaard?

Et hold erfarne konsulenter, som brænder for kvalitet i deres arbejde.

Vi har samlet et hold erfarne konsulenter, som arbejder omhyggeligt og har en ambition om at sikre vores kunder kvalitetsløsninger i alle led. Vi er alle godt uddannede, har en solid erhvervserfaring, kender indgående til de industrier, vi opererer i med en værktøjskasse, der gør os i stand til at forstå eller sætte os ind i alle relevante funktionsområder.

Vi er professionelle i vores kandidat- og kundehåndtering. Vi siger nej til opgaver, hvis de udelukkende handler om pris eller fart. Men vi siger også nej, hvis opgaven ikke passer ind i vores industrivertikaler. Vi søger kontinuerligt at hæve baren i vores kandidathåndtering, opgaveløsning, præsentationsmateriale og rådgivning.

Hvordan kan Dahl & Kjærgaard tilføre kunderne værdi i fremtiden?

Organisationer skal i stadig højere grad tilpasse sig de nye muligheder og udfordringer, der opstår i verden. Det kan være alt fra digitale muligheder og løsninger som machine learning med nye algoritmer og augmented reality, men for den sags skyld også internationale kriser. Derfor bliver løsningsmodellerne fremover nogle andre, og nye kompetencer vil vinde frem. Rekrutteringsbranchen skal forstå og imødekomme alle de nye krav for at forblive relevante, og det arbejder vi konstant på. Vi opruster løbende for kundernes og vores egen skyld.

Jespers særlige kompetencer

Finans, IT, Energi og Klima.

Det vidste du nok ikke…

Jesper Dahl Hede er en passioneret Mountainbiker og dansk født New Englander.

Jesper Dahl
Founder og managing partner

Jesper Dahl Hede

I 1996 ser det ikke ud til, at Jesper Dahl Hede skal arbejde med executive search i Danmark – og slet ikke efter at have boet næsten det halve af sit liv i USA. Her får Jesper en bachelor i henholdsvis Business Administration og psychology fra Southern New Hampshire University, en lynkarriere hos Bank of Ireland i Boston, der ender med en stilling som AVP HR Manager. I 1996 er Jesper på sommerferie i Danmark, bliver forelsket i en dansk kvinde og beslutter derfor at flytte hjem.  Jesper får hurtigt en stilling i den globale  amerikanske  rekrutteringskoncern Olsten’s kontor i Danmark. Derefter er Jesper rekrutteringschef i 3 år hos det danske konsulenthus JL. I 2000 stifter Jesper så Dahl & Kjærgaard sammen med Kristian Kjærgaard.

Jesper er desuden hovedaktionær i IT konsulentvirksomheden Conecto A/S. 

Ifølge kunderne har Jesper  et højt abstraktionsniveau. Han kan gennemskue yderst komplekse forretningsforhold, organisationer og løsningsforhold. Jesper mener selv, at han i udtalt grad er god til at gennemskue og forstå sine kunder ”langt bag logoet”. At han har en særlig evne til at finde løsningen på et givent HR issue med størst mulig værdi som f.eks. at matche de bedst mulige kandidater tilpasset kundeforholdet med målbar ROI. 

Vi skal fremover repræsentere standarden inden for search og rekruttering, men vi vil også være ”den frække dreng i klassen”. Vi tør have holdningerne og meninger og udfordre kunderne, samarbejdspartnere, kandidater og branchen. Dem, der vælger os som rådgivere, får visioner for fremtiden, der reelt styrker deres human capital!”

D&K_K1A1199_pp
Founder og partner

Kristian Kjærgaard

Kristian har en fortid som Key Account Director og Markedschef for selskaber som AT&T, NCR og Despec Supplies. I 1999 følger Kristian sit hjerte og stifter Dahl & Kjærgaard sammen med Jesper Dahl. Kristian får ansvaret for og specialiserer sig i menneskers trivsel som coach og bliver ”det menneskelige ansigt” i Dahl & Kjærgaard med udvikling af menneskes kompetencer i relation til virksomheden og deres egne drømme og mål.

Kristians særlige kompetencer

Kristian har mange års praktisk erfaring som coach og uddanner sig løbende med den nyeste viden og teori om coaching, personlig udvikling, lederudvikling, onboarding, assessment og outplacement. Kristian står bag den roste livscyklusmodel.

Når man spørger kunderne om Kristians særlige kompetencer går ordene empatisk, nysgerrig, målrettet, omstillelig og en evolutionær orientering igen. For Kristian er det spændende med den særlige kombination af hjerne, hjerte og bevidsthed med forkærlighed for bæredygtighed i flerdimensionelt perspektiv i en tredimensionel verden.

Fremover skal vi inspirere til en mere nutidig, åben og nysgerrig tilgang til sig selv og omverden. Vi skal inspirere vores kunder til at skabe forandring og transformation for deres medarbejdere og virksomheden. Vi skal inspirere til transformation i retning mod bæredygtighed i alle ydelser. Samtidig har vi fingeren på pulsen og ved, hvad der sker mht. adoptere mere og mere IT og automatisere i processerne.”

Det vidste du nok ikke…

Kristian er sejler af hjertet. Og så er han interesseret i menneskets omstillingsproces og bevidsthedsudvikling i forhold til climate change og med egne ord ”supernysgerrig på, hvordan vi skaber global bæredygtighed med respekt for alle levende arter”.

Konsulentchef

Kim Ole Jørgensen

Kim Ole Jørgensens karriere er alt andet end kedelig. Kim har været 16 år i hæren, som kaptajn, næstkommanderende og batterichef. Tjent i Den Kgl. Livgarde, Kongens artilleriregiment og i Forsvarets Materielstyrelse. Kim har været udsendt og trænet soldater. Derefter arbejder Kim i Lufthansa som produktions- og transportplanlægningschef. I 2007 tager Kim en MBA, og i 2010 står han som adm. dir. for fusionen til HB Køge. Derefter arbejder Kim som headhunter, management- og personaleudviklingskonsulent og er nu konsulentchef hos Dahl & Kjærgaard.

Kims særlige kompetencer

Kim har indgående erfaring med Consumer Goods, Offentlig (stat, region og kommune), Pharma og IT/Infrastruktur.

Kunder plejer at bemærke Kims evne til at forny sig, hans ro, overblik og store menneskekundskab. De mange år som leder i hæren og erhvervslivet giver en ballast. Kim Ole Jørgensens ledererfaring er både strategisk, taktisk og operationel. En stærk forretningsforståelse suppleret med en MBA har gjort Kim stærk som strategisk og holistisk tænkende konsulent med et højt abstraktionsniveau.

”Fremover skal vi tættere på kunderne i et strategisk samarbejde. Mange specialiststillinger bliver langt mere globalt funderet, da muligheder for at arbejde virtuelt for alvor har slået igennem. Samtidig vil behovet for endnu dybere specialisering stige og det stiller krav til rekrutteringsbranchen i forhold til interkulturel forståelse”.

Det vidste du nok ikke…

Kim kan ikke sidde stille ret længe ad gangen. Han spiller fodbold, styrketræner, løber Marathon, går op i historie, politik/samfund, frivilligt arbejde og i sin Bernersenne hund.