Ildsjæle der brænder for sagen

Hvad er styrkerne i Dahl & Kjærgaard?

Et hold erfarne konsulenter, som brænder for kvalitet i deres arbejde.

Vi har samlet et hold erfarne konsulenter, som arbejder omhyggeligt og har en ambition om at sikre vores kunder kvalitetsløsninger i alle led. Vi er alle godt uddannede, har en solid erhvervserfaring, kender indgående til de industrier, vi opererer i med en værktøjskasse, der gør os i stand til at forstå eller sætte os ind i alle relevante funktionsområder.

Vi er professionelle i vores kandidat- og kundehåndtering. Vi siger nej til opgaver, hvis de udelukkende handler om pris eller fart. Men vi siger også nej, hvis opgaven ikke passer ind i vores industrivertikaler. Vi søger kontinuerligt at hæve baren i vores kandidathåndtering, opgaveløsning, præsentationsmateriale og rådgivning.

Hvordan kan Dahl & Kjærgaard tilføre kunderne værdi i fremtiden?

Organisationer skal i stadig højere grad tilpasse sig de nye muligheder og udfordringer, der opstår i verden. Det kan være alt fra digitale muligheder og løsninger som machine learning med nye algoritmer og augmented reality, men for den sags skyld også internationale kriser. Derfor bliver løsningsmodellerne fremover nogle andre, og nye kompetencer vil vinde frem. Rekrutteringsbranchen skal forstå og imødekomme alle de nye krav for at forblive relevante, og det arbejder vi konstant på. Vi opruster løbende for kundernes og vores egen skyld.

Jespers særlige kompetencer

Finans, IT, Energi og Klima.

Det vidste du nok ikke…

Jesper Dahl Hede er en passioneret Mountainbiker og dansk født New Englander.

Jesper Dahl
Founder og managing partner

Jesper Dahl Hede

I 1996 ser det ikke ud til, at Jesper Dahl Hede skal arbejde med executive search i Danmark – og slet ikke efter at have boet næsten det halve af sit liv i USA. Her får Jesper en bachelor i henholdsvis Business Administration og psychology fra Southern New Hampshire University, en lynkarriere hos Bank of Ireland i Boston, der ender med en stilling som AVP HR Manager. I 1996 er Jesper på sommerferie i Danmark, bliver forelsket i en dansk kvinde og beslutter derfor at flytte hjem.  Jesper får hurtigt en stilling i den globale  amerikanske  rekrutteringskoncern Olsten’s kontor i Danmark. Derefter er Jesper rekrutteringschef i 3 år hos det danske konsulenthus JL. I 2000 stifter Jesper så Dahl & Kjærgaard sammen med Kristian Kjærgaard.

Jesper er desuden hovedaktionær i IT konsulentvirksomheden Conecto A/S. 

Ifølge kunderne har Jesper  et højt abstraktionsniveau. Han kan gennemskue yderst komplekse forretningsforhold, organisationer og løsningsforhold. Jesper mener selv, at han i udtalt grad er god til at gennemskue og forstå sine kunder ”langt bag logoet”. At han har en særlig evne til at finde løsningen på et givent HR issue med størst mulig værdi som f.eks. at matche de bedst mulige kandidater tilpasset kundeforholdet med målbar ROI. 

Vi skal fremover repræsentere standarden inden for search og rekruttering, men vi vil også være ”den frække dreng i klassen”. Vi tør have holdningerne og meninger og udfordre kunderne, samarbejdspartnere, kandidater og branchen. Dem, der vælger os som rådgivere, får visioner for fremtiden, der reelt styrker deres human capital!”

D&K_K1A1199_pp
Founder og partner

Kristian Kjærgaard

Kristian har en fortid som Key Account Director og Markedschef for selskaber som AT&T, NCR og Despec Supplies. I 1999 følger Kristian sit hjerte og stifter Dahl & Kjærgaard sammen med Jesper Dahl. Kristian får ansvaret for og specialiserer sig i menneskers trivsel som coach og bliver ”det menneskelige ansigt” i Dahl & Kjærgaard med udvikling af menneskes kompetencer i relation til virksomheden og deres egne drømme og mål.

Kristians særlige kompetencer

Kristian har mange års praktisk erfaring som coach og uddanner sig løbende med den nyeste viden og teori om coaching, personlig udvikling, lederudvikling, onboarding, assessment og outplacement. Kristian står bag den roste livscyklusmodel.

Når man spørger kunderne om Kristians særlige kompetencer går ordene empatisk, nysgerrig, målrettet, omstillelig og en evolutionær orientering igen. For Kristian er det spændende med den særlige kombination af hjerne, hjerte og bevidsthed med forkærlighed for bæredygtighed i flerdimensionelt perspektiv i en tredimensionel verden.

Fremover skal vi inspirere til en mere nutidig, åben og nysgerrig tilgang til sig selv og omverden. Vi skal inspirere vores kunder til at skabe forandring og transformation for deres medarbejdere og virksomheden. Vi skal inspirere til transformation i retning mod bæredygtighed i alle ydelser. Samtidig har vi fingeren på pulsen og ved, hvad der sker mht. adoptere mere og mere IT og automatisere i processerne.”

Det vidste du nok ikke…

Kristian er sejler af hjertet. Og så er han interesseret i menneskets omstillingsproces og bevidsthedsudvikling i forhold til climate change og med egne ord ”supernysgerrig på, hvordan vi skaber global bæredygtighed med respekt for alle levende arter”.

Det vidste du nok ikke…

David Hald udlever drømmene om at blive rockstjerne på et trommesættet installeret i et hjemmestudie. Og de to guitarer på kontoret bliver også luftet nu og da.

Partner og bestyrelsesformand

David Hald

David Hald har igennem hele sin karriere arbejdet som selvstændig og stifter af en lang række selskaber og projekter. I de fleste sammenhænge har David arbejdet som øverste ansvarlige leder, og i flere af selskaberne har David Hald igennem årene enten fungeret som bestyrelsesmedlem eller -formand. I dag arbejder David primært som Business Angel herunder som investor og partner i Dahl & Kjærgaard.

Davids særlige kompetencer

David har indgående forretningsstrategisk forståelse også inden for partnerstrategier og internationaliseringer.

”Mit største aktiv er nok evnen til at forstå komplekse og sammensatte problemstillinger og skabe en forståelse for, hvordan problemstillingerne skal håndteres. Læg dertil mange års erfaring fra vidt forskellige organisationer verden over, så får man en dynamisk og holistisk tilgang til udfordringer og løsninger.”

Verden er inde i en større transformation end nogensinde før. Transformationen sker eksponentielt og derfor skifter behovene for morgendagens organisationer også tilsvarende hurtigt. D&K har udviklet en metodik, hvor vi konstant udfordrer vores måde at sikre kunders værdi på. Vi er konstant nysgerrige på, om der findes nye metoder eller værktøjer, vi kan bruge for at imødekomme morgendagens behov”.

Senior research konsulent

Gry Hammerborg

Den røde tråd i Gry Hammerborgs karriere er mennesker. I mange år arbejder Gry hos SAS i en personaleleder rolle. Herefter skifter hun spor og bliver Researcher hos Kjerulf & Partnere. Men så beslutter Gry sig for at læse til lærer på merritlæreruddannelsen og arbejder kortvarigt som folkeskolelærer. Derefter bliver hun konsulent hos Team Aktiv, som afklarer langtidssygemeldte til job. I 2014 starter Gry sin egen konsulentvirksomhed som research konsulent for i 2020 at skifte til Dahl & Kjærgaard.

Grys særlige kompetencer

Gry er researcher med fokus på headhunting. Hun ser sig selv som bredt funderet, men når vi kigger på de løste opgaver, så er Grys speciale kandidater til offentlige stillinger og ingeniørtunge produktionsvirksomheder og forsyningsvirksomheder.

Grys styrke er hendes vedholdenhed og struktur i sagerne. Og så er hun god til at sælge ideen om at skifte job.

I fremtiden får vi tættere relationer til HR-afdelingerne og deres talent acquisition managers. Og så tror jeg, at behovet for målrettet headhunting øges frem for annoncering. Vi er i stand til at hjælpe kunderne og sikre dem, at de klarer en situation, hvor de ikke selv har ressourcerne eller kompetencerne til at løse en rekruttering, som måske ellers ville tage lang tid eller risikere at være spild af tid

Det vidste du nok ikke…

Gry Hammerborg er næstformand i Make a Wish* Danmarks bestyrelse og frivilligansvarlig for ca. 150 frivillige.

*(Make a Wish er en NGO, der opfylder ønsker for livstruende syge børn i håbet om at skabe glæde, styrke og håb for barnet.

Det vidste du nok ikke…

Stephen er boksetræner i fritiden, mentor & rådgiver i Velkommen Hjem, der hjælper veteraner fra forsvaret ud i en civil karriere og ivrig motorcykel entusiast. Privat er Stephen gift med Cristina og sammen har de tre børn.

Konsulentchef

Stephen Becker

Stephen har i mere end 25 år fokuseret på mennesker, ledelse og adfærd. Han har en baggrund som officer i hæren og har i en række forskellige brancher og stillinger arbejdet med ledelse på strategisk såvel som operationelt plan. Stephen har også arbejdet fem år som headhunter og executive coach og løst opgaver i både ind- og udland. 

Stephen har en bachelor i mediefag, er uddannet coach og certificeret i en række testsystemer.

Stephen er konsulentchef i Dahl & Kjærgaard.

Stephens særlige kompetencer

Som headhunter har Stephen især arbejdet med specialister og ledere på alle niveauer i blandt andet energi-, finans- og forsikringssektoren.

Stephens særlige styrke er hans gode forretningsforståelse og strategiske tilgang til opgaverne. Det bunder i en solid ledelseserfaring og en oprigtig interesse i mennesker og adfærd. Spørger man andre om Stephen, vil de også fremhæve han evne til at forstå komplekse opgaver og skære ind til benet – hvad handler det i virkeligheden om – for så at sammenfatte en plan, der virker.

”Rekruttering handler først og fremmest om at forstå kunderne, deres forretning og behov. Det handler om at forstå egen rolle og opdrag og at evne at turde at spørge ind til sagens kerne, rådgive og nogle gange tage de svære samtaler med kunderne. Og så handler det naturligvis om at finde de bedst mulige løsninger, der også er langtidsholdbare. Målet må altid være at ende som Trusted Advisor.”

Seniorkonsulent

Mette Monique Pilemand

Mette Monique Pilemand er uddannet søofficer og psykoterapeut. Den røde tråd i Mettes karriere er HR og udvikling af mennesker, hvad enten det er som officer i Forsvaret, som konsulent eller i HR stillinger. Efter tiden som officer og vagtchef på Søværnets skibe skaber Mette sig et solidt rekrutteringsfundament i Mærsk Data. Herefter følger en tid som konsulent med coaching, lederudvikling og headhunting. Fra 2009 har Mette forskellige HR stillinger i Forsvaret, ALECTIA og senest i TRUSTZONE, hvilket fører Mette til Dahl & Kjærgaard som seniorkonsulent.

Mettes særlige kompetencer

Mette har stor erfaring inden for ingeniørbranchen, IT og det offentlige.

Mettes styrke ligger i hendes brede erfaring som leder og konsulent, der gør, at hun kan løse mange forskellige opgaver. Hun har ry for både at være analytisk og handlingsorienteret og har evnen til at sætte sig hurtigt ind i virksomhedens udfordringer. Mette er en erfaren ledelsesrådgiver og forstår at kombinere forretningsforståelse med det menneskelige aspekt også som ekspert i assessment-delen.

Virksomheder er i konstant forandring, og det kræver fokus på organisationsudvikling og human capital. Ledere og specialister er i høj kurs, det fører til konkurrence om de bedste kandidater. Samtidig er det vigtigere end nogensinde før at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Fejlansættelser er dyre, og det tager tid og energi fra teamet at skulle vente på en ny specialist eller leder”.

Det vidste du nok ikke…

Mette er et outdoor menneske og har bl.a. vandret to mdr. i Canadas vildmark.
Kan hun holde ledertræningskurser i de svenske skove, så gør hun det. Mette er også vild med orienteringsløb - og så er hun havsvømmer, ligeså snart vandet rammer 16 ºC.

Det vidste du nok ikke…

Annette er gift og har fire børn. Hun nyder at læse både fag- og skønlitteratur, og så er hun afhængig af at løbe. Det bliver til ca. 30 km om ugen.

Associeret Seniorkonsulent

Annette Kleisdorff

Annette Kleisdorff begynder i rekrutteringsbranchen i 1993 og har siden 1995 arbejdet som konsulent. Hun er med til at opbygge en rekrutteringsvirksomhed fra tre medarbejdere til en mellemstor rekrutteringsvirksomhed. Efter 17 år skifter hun i 2010 til Dahl & Kjærgaard, fordi hun gerne vil udvikle sig og fortsætte med dét, hun brænder for, nemlig at hjælpe sine kunder med at finde de bedste medarbejdere. 

Annette er associeret seniorkonsulent i Dahl & Kjærgaard og Recruiting Associate Manager hos Accenture. 

Annettes særlige kompetencer

Annettes specialer er: Ingeniørbranchen, teknik, IT og Pharma.
Annette roses for sin evne til at ”gå ind” i en virksomhed, tale med alle og matche mennesker og kompetencer. Hun sætter sig hurtigt ind i nye brancher og organisationsstrukturer og løser opgaver meget bredt. Annette brænder for faget og udvikler løbende sine kompetencer og viden inden for alt fra organisationsudvikling til kommunikation og NLP. Hun har en særlig evne til at sætte sig i både lederens og medarbejderens sted – og så har hun erfaringen til også at stille de svære spørgsmål.

”Det bliver stadigt sværere at finde de rette medarbejdere i mange specialistfunktioner. Det stiller endnu større krav til fagligheden hos os. Vi går forrest og tilføjer noget ekstra ved at engagere og involvere os. Hos D&K bidrager vi med mere end blot at være facilitatorer, vi knytter bånd til lederne og fungerer som tætte sparringspartnere i alle vigtige beslutningsprocesser ved ansættelser.

Konsulentchef

Kim Ole Jørgensen

Kim Ole Jørgensens karriere er alt andet end kedelig. Kim har været 16 år i hæren, som kaptajn, næstkommanderende og batterichef. Tjent i Den Kgl. Livgarde, Kongens artilleriregiment og i Forsvarets Materielstyrelse. Kim har været udsendt og trænet soldater. Derefter arbejder Kim i Lufthansa som produktions- og transportplanlægningschef. I 2007 tager Kim en MBA, og i 2010 står han som adm. dir. for fusionen til HB Køge. Derefter arbejder Kim som headhunter, management- og personaleudviklingskonsulent og er nu konsulentchef hos Dahl & Kjærgaard.

Kims særlige kompetencer

Kim har indgående erfaring med Consumer Goods, Offentlig (stat, region og kommune), Pharma og IT/Infrastruktur.

Kunder plejer at bemærke Kims evne til at forny sig, hans ro, overblik og store menneskekundskab. De mange år som leder i hæren og erhvervslivet giver en ballast. Kim Ole Jørgensens ledererfaring er både strategisk, taktisk og operationel. En stærk forretningsforståelse suppleret med en MBA har gjort Kim stærk som strategisk og holistisk tænkende konsulent med et højt abstraktionsniveau.

”Fremover skal vi tættere på kunderne i et strategisk samarbejde. Mange specialiststillinger bliver langt mere globalt funderet, da muligheder for at arbejde virtuelt for alvor har slået igennem. Samtidig vil behovet for endnu dybere specialisering stige og det stiller krav til rekrutteringsbranchen i forhold til interkulturel forståelse”.

Det vidste du nok ikke…

Kim kan ikke sidde stille ret længe ad gangen. Han spiller fodbold, styrketræner, løber Marathon, går op i historie, politik/samfund, frivilligt arbejde og i sin Bernersenne hund.

Det vidste du nok ikke…

Mikkel har en forkærlighed for sport, litteratur, 70’er og 80’er rock samt klassiske biler fra perioden 1970-1990.

Erhvervspsykolog og seniorkonsulent

Mikkel Gradert

Mikkel Gradert har en bachelor i psykologi fra University of Greenwich i London og er uddannet psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet. Mikkel har specialiseret sig i arbejdsrelateret stress og personlig udvikling. Årene i London har gjort Mikkel flydende i engelsk og fagpsykologisk engelsk. Mikkel har arbejdet i egen praksis i 11 år, og tilbyder nu Dahl & Kjærgaards kunder sine kompetencer i organisations-, medarbejder- og lederudvikling samt stresshåndtering. Mikkel siger selv, at hans arbejde handler om at gøre den enkelte til – den bedst mulige version af sig selv.

Mikkels særlige kompetencer

Som psykolog står Mikkel for kvalitativ analyse af executive search kandidater, leder- og medarbejderrådgivning samt organisationsudvikling. Målet er at skabe bæredygtige arbejdspladser, der udvikler sine medarbejdere og let tiltrækker nye talenter.

Vi bidrager til at skabe bæredygtige arbejdspladser, som performer bedre ved fremadrettet at udvikle på alle niveauer og ikke kun på C-niveau. Vi nuancerer search og medarbejderudvikling for at skabe varig værdi for virksomhederne. Vi vil gerne bidrage til, at ledere ser værdien I, at ingen eller i hvert fald så få medarbejdere som muligt går ned med stress eller forlader arbejdspladsen på grund af manglende trivsel.”