Respektfuldt samarbejde med omtanke

For at få en mere bæredygtig verden arbejder vi ikke for dig. Vi arbejder med dig!

Når vi rekrutterer, gør vi det bæredygtigt.

For det første kigger vi efter egnede kandidater i hele verden. Der er dygtige mennesker i alle verdens lande, og kan vi bidrage til, at talentfulde mennesker får en chance for at komme til Danmark og bidrage til deres egen families trivsel og landets velfærd – så gør vi det.

Vores måde at arbejde på er baseret på respekt og omtanke for hinanden, hvor vi tager udgangspunkt i kandidatens livscyklus.

Det hjælper ikke, at vi kun er der, når I skal rekruttere og bruge folk. Hvad så, når I ikke skal bruge dem længere?

Det er i vores øjne bæredygtigt at tænke i en livscyklus. Lige fra den første dag, hvor den nye medarbejder deltager i et onboarding forløb. Til den tid, hvor coaching hjælper kollegaen til at trives. Og måske endeligt den dag, hvor jeres veje må skilles. Vi er med på personens rejse i jeres virksomhed på en indsigtsfuld og levedygtig måde.

Så et frø – og se et træ vokse

Et bæredygtigt samarbejde handler også om at så et frø og få det til at spire og vokse.

Når vi f.eks. rekrutterer en medarbejder til en stilling, er vi også med til at udvikle medarbejderen til en dag at finde nye muligheder i organisationen. Vi ved, at hvis man sår et rigtigt frø, så får man med tiden et stort, stærkt træ.

Integritet 

Vi opfører os ordentligt i alle forhold. Menneskelige og økonomiske. Det kræver ærlighed og troværdighed, som kan være svær at leve op til. Men det modsatte er ikke til at leve med.

Dahl & Kjærgaard har tilsluttet sig FN’s Global Compact som er verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder og hjælper os med at sætte en fælles ramme for kommunikationen for vores virksomheds fremskridt og engagement inden for ansvarlig virksomhedsledelse.

    Global Compact Network Denmark - Global Compact Network Denmark

Vi stiller krav til samarbejdet og hæver dermed kvaliteten

Når vi skal samarbejde, stiller vi også krav. Det gør vi naturligvis for at hæve kvaliteten.

I vores verden er det professionelt at stille krav, tage ansvar og være nysgerrige på hinanden. Vi mener, det er professionelt at være loyal – og tænke kvalitet ind fra starten af. Vi deler ud af vores store viden om arbejdsmarkedet, hvor vi bl.a. kan se, at de unge stiller helt nye krav til deres arbejde og samarbejdsformer.

Teknologien disrupter også vores branche. Vi følger naturligvis med og undersøger, hvilke værktøjer, der kan gøre en søgeproces hurtigere, mere effektiv og dermed bil­ligere. I dag kan Big Data på en digital platform typisk bruges i screeningsprocessen. Men de næste trin i processen bliver udført af vores konsulenter, der er eksperter i jeres største aktiv. Nemlig jeres nuværende og kommende medarbejdere.

"De ved præcist, hvordan vores organisation virker, hvad vi har brug for og hvordan vi tænker og arbejder."
Annette Johannesson
HR Director Nordic