Mission - vi skaber overblik

Dahl & Kjærgaard sikrer med faglige kompetencer, indgående branchekendskab og menneskelige kundskaber vores kunder overblik i en verden i hastig forandring.

Det gør vi ved at gå i tæt dialog og sparre på strategi, forretningsgrundlag og den kultur og de værdier, der er i organisationen. Det handler om mennesker, og derfor har vi en menneskelig vinkel på både rekruttering, udvikling af individet på alle niveauer i virksomheden samt de nye, dygtige medarbejdere, der er på vej ind i organisationen. Vi er drevet af nysgerrighed og lysten til at gøre en forskel her og nu – og i fremtiden. For langvarige relationer bærer kimen til en forståelse for hinandens kompetencer, der med garanti skaber vækst, trivsel og personlig udvikling – og dermed bidrager til virksomhedens overskud på alle parametre inklusiv bundlinjen.

Vision - de bedste i en omskiftelig verden

Dahl & Kjærgaard sætter nye standarder for udvikling af organisationer med dygtighed og indgående branchekendskab kombineret med et menneskesyn, der er baseret på lige dele viden og oprigtig interesse i det enkelte menneske.

Vi er kundernes betroede konsulenthus, der både finder de bedste kandidater i udvalgte brancher, og som løbende udvikler de enkelte medarbejdere til at blive de bedste udgaver af sig selv. Vores tilgang til brancher og arbejdsmarkedet samt viden om menneskelig adfærd sikrer både optimal onboarding, udvikling, coaching og outplacement, der sikrer en harmonisk livscyklus for den enkelte medarbejder til glæde for virksomheden. At the end of the day bidrager vi til vores kunders succes på deres rejse til at udfolde virksomhedens fulde potentiale i en verden i evig transformation. Vi finder og skaber de bedste kandidater i en omskiftelig verden, så virksomhedens human capital konstant vokser og sikrer vækst, trivsel og fastholdelse af de bedste medarbejdere!