Vi gør en dyd ud af at samle på tilfredse kunder

Vi har valgt at samarbejde med virksomheder, der har bæredygtighed højt på agendaen og som passer godt på deres medarbejdere. Hvor vi kan kigge kandidaterne i øjnene og sige, at lige præcis dér kommer de et rigtigt godt sted hen. 

Dahl & Kjærgaard lever af at samle på rigtigt tilfredse kunder, og vi har nogle langvarige samarbejder, som går mange år tilbage. 

Det er virksomheder, som tænker i eco-systemer og partnerskaber i alt, hvad de gør. De ser med andre ord human ressource og bæredygtig udvikling – eller afvikling – blandt medarbejderne på samme måde som os. Nemlig som en naturlig del af virksomhedens konstante transformation på vej mod succes.

"At arbejde med Dahl & Kjærgaard er åben, ærlig og respektfuld dialog i øjenhøjde."
Annette Johannesson
HR Director Nordic

Vores kernebrancher

Som rekrutteringsvirksomhed kan man ikke være alt for alle, hvis man virkelig vil gøre en forskel.
Og det vil vi.

Derfor har vi også valgt at specialisere os i fire brancher, som vi kender ud og ind. Både med hensyn til branchens dynamik, muligheder og udfordringer – og naturligvis med en masse dygtige kontakter i de forskellige industrier. 

Ørsted, HOFOR, Nordnet, IBM og Københavns Kommune er nogle af de organisationer, vi arbejder sammen med, hvor vi kan sige, at vi kender deres forretning langt forbi deres logo. De stiller alle sammen ekstremt høje krav til deres samarbejdspartnere – og er vant til, at der også bliver stillet høje krav til dem. 

De fleste af de virksomheder du møder på siden her, har vi arbejdet sammen med i over 10 år, og det gør vi alt for, at de skal blive ved med. At vores resultater og evne til at finde de bedste kandidater ligger langt over gennemsnittet, spiller nok også ind. Og så dét, at vi altid deler viden og ideer, så virksomhederne også lærer noget i processen.

De kalder sig selv for referencekunder og stiller gerne op til en lille snak, hvis du vil høre, hvordan det er at samarbejde med os.

Energi & Klima

Vi har over årene opbygget en dyb indsigt inden for energi og klima med fokus på vindkraft. Vi forstår det konstante pres, der er på energimarkedet.

Offentlig/Kommuner

Vi har udført mange spændende rekrutteringsopgaver for kommuner og halvoffentlige organisationer.


Finans

Vi stiller vores indgående kendskab til finansverden til rådighed for vores kunder i en tid, der er præget af store omvæltninger.


Consumer Goods

Vi forstår levende de udfordringer, som markedet oplever i disse år med online køb og en detailbranche, der skal genopfinde sig selv.


IT & digitalisering

Vi bruger vores dybe indsigt i IT og digitaliseringsområderne til at finde de dygtigste softwareudviklere og sikkerhedsspecialister, som også har en solid forretningsforståelse.

Energi & Klima

Vi har over årene opbygget en dyb indsigt inden for energi og klima med fokus på vindkraft. Vi forstår det konstante pres, der er på energimarkedet, men ved også, at nogle af de dygtigste virksomheder og medarbejdere arbejder i Danmark. For at holde momentum skal branchen bl.a.  løbende rekruttere de dygtigste og mest motiverede Project Sourcing Managers, Contract Managers, Asset Managers og en række højt specialiserede ingeniører i verden.  Det hjælper vi til med i en løbende proces med tæt dialog og sparring på alt fra kompetencer til kultur, mindset og fremtidige behov og krav til jobbene og virksomhederne.

Offentlig/
kommuner

Vi har udført mange spændende rekrutteringsopgaver for kommuner og halvoffentlige organisationer. Det er blevet til rekruttering og onboarding af mange dygtige medarbejdere, der har udfoldet deres talent på alle niveauer i offentlige virksomheder og kommuner. Lige fra kontorchefer og ingeniører til HR-chefer og kommunaldirektører. Vi oplever en professionalisering mange steder i det offentlige, som har ført til, at det er blevet lettere at finde de dygtigste kandidater til offentlige virksomheder, ministerier og kommuner.  

Finans

Vi stiller vores indgående kendskab til finansverden til rådighed for vores kunder i en tid, der er præget af store omvæltninger – og muligheder. Der er både en stigende internationalisering og globalisering med store fusioner og en stadig hårdere konkurrence at forholde sig til. Vi hjælper med at identificere både danske og internationale eksperter, der kan bidrage til, at danske Fintech virksomheder kan følge med i et stadigt mere opskruet tempo i konkurrencen og digitale muligheder. Vi hjælper både store etablerede spillere og nystartede virksomheder med at finde og onboarde talenter fra hele verden.

”De har fingeren på pulsen i IT-verden og Finansverden og ved, hvor de dygtige folk er - og hvordan de skal motiveres til at flytte.
Flemming Johannesen
Executive Partner, IBM

Consumer Goods

Vi forstår levende de udfordringer, som markedet oplever i disse år med online køb og en detailbranche, der skal genopfinde sig selv. Heldigvis har vi indgående erfaring med at finde ledere og specialister, der kan træde til i den forunderlige og dynamiske forbrugerverden. Vi arbejder typisk med mennesker i fødevareindustrien, non-food og engros. Vores platform i branchen gør os i stand til at navigere blandt vidt forskellige stillinger lige fra key account managers til produktchefer, logistik managers og salgschefer. Og det betyder ikke noget, om I er en detailvirksomhed eller leverandør af jeres egne eller brandede produkter. Vi har det dybe kendskab og det kontaktnet, der kan hjælpe jer til at få de bedste talenter.

Den nye Brand Manager

Da Annette Johannesson begyndte som HR Director Nordic hos Estée Lauder, skulle et af de største brands have en ny Brand Manager. Hurtigst muligt.

Rekrutteringen af den Brand Manager sammen med Dahl & Kjærgaard er stadig en af de rekrutteringer, som jeg har været mest tilfreds med, og jeg har lavet en del igennem årene. Og det er ikke bare noget, jeg synes. I dag er personen højt placeret i den globale organisation.
Annette Johanneson
Head of HR Services hos Total

IT & digitalisering

Der er ingen tvivl om, at manglen på de rette IT-kompetencer både svækker væksten og udfordrer sikkerheden i danske virksomheder. Vi taler både om tabte ordrer og mistede eksportmuligheder. Men det afspejler sig også i den store efterspørgsel, der er efter vores rådgivningshjælp til at finde de rigtige kandidater. Der skal bruges dygtige folk til at levere en masse IT-løsninger til både private virksomheder og det offentlige, som er i fuld gang med at øge den digitale omstilling. Vi har over årene opbygget en dyb indsigt inden for IT- og digitaliseringsområderne med særlig fokus på rekruttering af softwareudviklere med Agile og DevOps kompetencer, sikkerhedsspecialister inden for Cybersecurity med kompetencer i ISO, CIS20 & NIST samt rekruttering af andre IT-fagspecialister inden for bl.a. Cloud og Containerzation m.m. Alle har det til fælles, at de har en solid forretningsforståelse.