Vi gør en dyd ud af at samle på tilfredse kunder

Vi har valgt at samarbejde med virksomheder, der har bæredygtighed højt på agendaen og som passer godt på deres medarbejdere. Hvor vi kan kigge kandidaterne i øjnene og sige, at lige præcis dér kommer de et rigtigt godt sted hen. 

Dahl & Kjærgaard lever af at samle på rigtigt tilfredse kunder, og vi har nogle langvarige samarbejder, som går mange år tilbage. 

Det er virksomheder, som tænker i eco-systemer og partnerskaber i alt, hvad de gør. De ser med andre ord human ressource og bæredygtig udvikling – eller afvikling – blandt medarbejderne på samme måde som os. Nemlig som en naturlig del af virksomhedens konstante transformation på vej mod succes.

"At arbejde med Dahl & Kjærgaard er åben, ærlig og respektfuld dialog i øjenhøjde."
Annette Johannesson
HR Director Nordic

Vores 4 kernebrancher

Som rekrutteringsvirksomhed kan man ikke være alt for alle, hvis man virkelig vil gøre en forskel.
Og det vil vi.

Derfor har vi også valgt at specialisere os i fire brancher, som vi kender ud og ind. Både med hensyn til branchens økosystem, dynamik, muligheder og udfordringer – og naturligvis med en masse dygtige kontakter i de forskellige industrier. 

Ørsted, Devoteam, TOTALEnergies, AIG og Københavns Kommune er et udpluk af de organisationer, vi arbejder sammen med, hvor vi kan sige, at vi kender deres forretning langt forbi deres logo. De stiller alle sammen ekstremt høje krav til deres samarbejdspartnere – og er vant til, at der også bliver stillet høje krav til dem. 

De fleste af de virksomheder du møder på siden her, har vi arbejdet sammen med i flere år, og det gør vi alt for, at de skal blive ved med. At vores resultater og evne til at finde de bedste kandidater ligger langt over gennemsnittet, spiller nok også ind. Og så dét, at vi altid deler viden og ideer, så virksomhederne også lærer noget i processen.

De er en del af vores mange reference kunder og stiller gerne op til en lille snak, hvis du vil høre og få valideret, hvordan det er at samarbejde med os.

Energi & Klima

Vi har over årene opbygget en dyb indsigt inden for energi og klima med fokus på vindkraft. Vi forstår det konstante pres, der er på energimarkedet.

 

Offentlig/Kommuner

Vi har udført mange spændende rekrutteringsopgaver for kommuner og halvoffentlige organisationer.

 

Finans

Vi stiller vores indgående kendskab til finansverden til rådighed for vores kunder i en tid, der er præget af store omvæltninger.

 

IT & digitalisering
Vi bruger vores dybe indsigt i IT og digitaliseringsområderne til at finde de dygtigste softwareudviklere og sikkerhedsspecialister, som også har en solid forretningsforståelse.

Energi & Klima

Vi har over årene opbygget en dyb indsigt inden for energi og klima med fokus på vindkraft. Vi forstår det konstante pres, der er på energimarkedet, men ved også, at nogle af de dygtigste virksomheder og EPC medarbejdere arbejder i Danmark. For at holde momentum skal branchen bl.a.  løbende rekruttere de dygtigste og mest motiverede Project Sourcing Managers, Contract Managers, Asset Managers og en række højt specialiserede ingeniører i verden.  Det hjælper vi til med i en løbende proces med tæt dialog og sparring på alt fra kompetencer til kultur, mindset og fremtidige behov og krav til jobbene og virksomhederne.

Offentlig/
kommuner

Vi har udført mange spændende kandidatvurderinger, kandidat-search og rekrutteringsopgaver for regioner som kommuner.  

Det har ført til ansættelse og onboarding af rigtig mange nye dygtige medarbejdere, der har udfoldet deres talent på alle niveauer. Lige fra strategiske indkøbsspecialister, kontorchefer til skoleledere.

 

Finans

Vi stiller vores indgående kendskab til finansverden til rådighed for vores kunder i en tid, der er præget af store omvæltninger – og muligheder. Der er både en stigende internationalisering og globalisering med store fusioner og en stadig hårdere konkurrence at forholde sig til. Vi hjælper med at identificere både danske og internationale eksperter, der kan bidrage til, at danske Fintech virksomheder kan følge med i et stadigt mere opskruet tempo i konkurrencen og digitale muligheder. Vi hjælper både store etablerede spillere og nystartede virksomheder med at finde og onboarde talenter fra hele verden.

”De har fingeren på pulsen i IT-verden og Finansverden og ved, hvor de dygtige folk er - og hvordan de skal motiveres til at flytte.
Flemming Johannesen
Executive Partner, IBM
IT

IT & digitalisering ​

Der er ingen tvivl om, at manglen på de rette IT-kompetencer både svækker væksten og udfordrer sikkerheden i danske virksomheder. Vi taler både om tabte ordrer og mistede eksportmuligheder. Men det afspejler sig også i den store efterspørgsel, der er efter vores rådgivningshjælp til at finde de rigtige kandidater. Der skal bruges dygtige folk til at levere en masse IT-løsninger til både private virksomheder og det offentlige, som er i fuld gang med at øge den digitale omstilling. Vi har over årene opbygget en dyb indsigt inden for IT- og digitaliseringsområderne med særlig fokus på rekruttering af softwareudviklere med Agile og DevOps kompetencer, sikkerhedsspecialister inden for Cybersecurity med kompetencer i ISO, CIS20 & NIST samt rekruttering af andre IT-fagspecialister inden for bl.a. Cloud og Containerzation m.m. Alle har det til fælles, at de har en solid forretningsforståelse.