Betingelse for brugere

På denne side kan du se betingelserne for oprettelse i Dahl & Kjærgaard karrierebank.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige er: 
Dahl & Kjærgaard HR, Ragnagade 7, 2. sal, 2100 København Ø, Danmark

E-mail: info@dk-hr-dk

CVR: 29815291

Indsamlingen af oplysninger i karrierebanken sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

 

Dahl & Kjærgaard karrierebank

Når du opretter og indtaster et CV i vores karrierebank, vil CV'et og dine oplysninger blive registreret og opbevaret. I den forbindelse behandler Dahl & Kjærgaard, som dataansvarlig, dine personoplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, jobhistorik mv.

Formålet med at indsamle personoplysninger er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede i og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger. Dog anvendes oplysninger om køn og fødselsdato alene til statistiske formål. Vi gemmer også historik over hvilke job du har søgt hos Dahl & Kjærgaard, indtil din profil slettes.

Dine oplysninger er kun tilgængelige for ansatte i Dahl & Kjærgaard.

Såfremt vi har en relevant stilling, tager vi kontakt til dig. Hvis du er interesseret, kan du vælge at indgå i en dialog, hvormed du accepterer, at vi deler dine oplysninger med den potentielle arbejdsgiver/vores kunde.

Hvis du vil redigere, fjerne noget eller slette din profil, kan du når som helst gå ind i på din profil ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode og gøre dette.

 

Dahl & Kjærgaard online ansøgninger

Hvis du ansøger en stilling via vores system til online ansøgninger, gælder følgende for behandling af dine personoplysninger.

Det er alene de personoplysninger, du har indtastet i ansøgningsformularen og de dokumenter, du har vedhæftet, som registreres. Du bør kun afgive personoplysninger, som er relevante i forhold til jobprofilen og som efterspørges i stillingsopslaget.

Personlige oplysninger i din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og benyttes udelukkende af den/de personer som deltager i rekrutteringsprocessen. Det er således kun Dahl & Kjærgaard, der har adgang til dine oplysninger i forbindelse med din online ansøgning samt CV. Oplysningerne kan også blive delt med den potentielle arbejdsgiver.

Går du videre i proces til en stilling, vil du blive bedt om at udfylde tests. Resultater af disse tests samt CV, ansøgning og andre relevante oplysninger vil, såfremt du skal til præsentation hos arbejdsgiveren, blive delt med arbejdsgiveren forud for din samtale med denne i form at en præsentationsrapport.

Så længe du står i databasen, kan Dahl & Kjærgaard kontakte dig på et senere tidspunkt, hvis vi vurderer din profil og kvalifikationer passer til andre ledige stillinger. Du bliver kontaktet via e-mail eller telefon og præsenteret for den ledige stilling. Ønsker du ikke at blive kontaktet igen, kan du til enhver tid slette din profil ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode, eller ved at skrive til info@dk-hr.dk. Din profil slettes efter 6 måneder, hvis du ikke foretager dig noget.

 

Generelt om personoplysninger

Følsomme oplysninger

Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger i Dahl & Kjærgaards karrierebank. Den slags oplysninger har vi nemlig ikke lov til at registrere og hvis vi bliver bekendt med at de findes, så vil vi fjerne dem.

 

Hvor gemmes dine oplysninger?

Dine oplysninger gemmes oplysningerne i vores rekrutteringssystem, som udbydes af Emply, Paul Bergsøes Vej 16, 2600 Glostrup. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

 

Videregivelse af oplysninger

Dahl & Kjærgaard videregiver i visse tilfælde de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til: (i) virksomheder som benytter vores tjenester, herunder CV og online ansøgninger til rekruttering; eller (ii) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support og leverancetjenester; eller (iii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet i karrierebanken; eller (iv) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, og i forbindelse med brug af vores produkter eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

 

Indsigt i dine oplysninger

Du kan altid se og rette dine oplysninger ved at logge ind på din profil med dit brugernavn og adgangskode. Hvis du har brug for hjælp kan du kontakte Dahl & Kjærgaard på tlf. 70204480.

Vi forbeholder os retten til at ændre i dine indtastede oplysninger i tilfælde af vi bliver opmærksomme på at dit CV indeholder ukorrekte eller ulovlige oplysninger. Dette vil dog ikke forekomme normalt og vi vil meddele dig sådanne ændringer.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Dahl & Kjærgaard behandler om dig, kan du rette henvendelse til os på e-mailadressen info@dk-hr.dk.

Efter persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

 

Sletning af dine oplysninger

Vi behandler dine personoplysninger i vores system så længe vi har et konkret, sagligt formål med dette, og opbevarer også dine personlige data ved udløb af en specifik ansøgningsprocedure, så du automatisk kan komme i betragtning ved fremtidige ledige stillinger.

De dokumenter du har uploadet i vores system til online ansøgninger, så som CV, ansøgning, anbefaling m.v., slettes 6 måneder efter afslutning af rekrutteringsprocessen. Vi sletter automatisk alle dine oplysninger efter 6 måneder., hvis du ikke aktivt har tilkendegivet, at du ønsker at forblive i karrierebanken.

Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind og vælge den relevante funktion eller ved at henvende dig skriftligt til Dahl & Kjærgaard. Hvis du ønsker, at vi sletter alle de registrerede oplysninger, så skal du slette hele din brugerprofil og ikke kun CV'et.

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

 

Kontakt og klagevejledning

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, eller har du klager, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til info@dk-hr.dk eller kontakt os på telefon 7020 4480.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk.