Quality of hire  

Markedsledende

kandidat assessment

Vores assessment analyser og metode valg er specielt tilpasset erhvervslivet, til brug af ledere i samarbejde med interne og/eller eksterne rekrutteringseksperter. For mens det ofte er People & Culture’s ansvar at tiltrække og rekruttere nye dygtige ledere og specialister, så er det lederens ansvar at fastholde dem. Derfor er det nødvendigt at vide, hvad der driver og motiverer medarbejdere og ledere. Den viden kan I opnå igennem vores leder- og specialist kandidat assessment forløb.

Som en del af vores assessment bruger vi forskellige personanalyseværktøjer. Vores konsulenter er primært certificeret og erfarne brugere af People Test Systems analyseværktøjer. Vores PTS virksomhedslicens omfatter bl.a. analyseværktøjerne People Test Person (PTP), People Test Logic (PTL) og PTS 360. Vi har flere i vores konsulentteam som er certificeret brugere af Hogans HPI, HDS & MVPI, Humanostics PI behavioral assessment, PI Coqnitive Assessment, TT38, Everything DiSC® og Hogrefes testværktøjer.

Leder kandidat assessment

Vores leder kandidatassessment tager udgangspunkt i en yderst grundig virksomhedsanalyse af forretningsmæssige som organisatoriske problemstillinger – kombineret med en tilsvarende dyb indsigt i ledergruppens personligheder, kompetencer, indbyrdes dynamikker som potentielle match risici og faldgruber.

Målet og resultatet ved vores dybdegående leder assessments er, at virksomheden får de bedste muligheder for at samle dream teamet, der evner at udvikle – ikke mindst at spille hinanden bedre, og eksekvere og realisere – strategi og målsætninger med størst mulig forretningsmæssigsucces. Det handler dels om den rigtige sammensætning af teamet og dels om at løfte teamets samlede præstation på strategiske, taktiske og operationelle områder.

Vi præsenterer relevante konklusioner med konkrete, underbyggede anbefalinger om lederteamets sammensætning og udviklingspotentiale – koblet direkte til ejerkredsens/bestyrelsens forventninger og resultatkrav.

Specialist kandidat assessment

Vores specialist kandidat assessment tager udgangspunkt i en kobling mellem virksomhedens forretningsmæssige og organisatoriske problemstillinger samt det enkelte kandidats profil.

Målet er at sikre, at jeres kandidat har de kompetencer, personlighed og kognitive evner til at præstere både individuelt og i samarbejde med den øvrige organisation.

Vi præsenterer relevante konklusioner med konkrete, underbyggede anbefalinger om stærke sider og udviklingsområder i forhold til nærmeste leders forventninger og resultatkrav. Desuden bidrager vi med konkrete indstillinger som input til en succesfuld onboarding plan.

Hvilken type assessment har din virksomhed brug for?

Har du spørgsmål vedrørende vores assessment forløb, personanalyseværktøjer, certificeringer eller ønsker yderligere information om os, er du mere end velkommen til at kontakte Managing Partner Jesper Dahl Hede.